jueves, 6 de agosto de 2009

Magdalenes


Hola a tots/es:


Començo el meu blog posant una de les receptes que més acostumo a fer: les magdalenes farcides.

Ingredients (per unes 12 magdalenes grans, però depèn dels motlles que tingueu):
  • 200 g de farina
  • 200 g de sucre
  • 125 g de mantega en pomada
  • 2 ous
  • 150 ml de nata líquida
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 2 culleradetes de canyella mòlta
  • 1 polsim de sal
  • Mermelada, cabell d'àngel, nocilla... (pel farcit)

1. Preescalfeu el forn (amb grill) a 180ºC

2. Bateu el sucre amb la mantega en pomada fins fer una pasta llisa

3. Barregeu la pasteta anterior amb els ous i la nata i ho torneu a batre

4. Apart ajunteu la sal, la canyella, el llevat i la farina i tamiseu-ho. Després barregeu els ingredients secs i els humits i ho bateu bé fins que sigui llisa i uniforme

5. Poseu una cullerada de la pasta resultant al fons de cada motlle i a sobre una cullerada de postre del farcit que escolliu, intentant que no toqui les parets. Llavors acabeu d'omplir el motlle fins a un dit de la vora amb més pasta.

6. Finalment agafeu polsims de sucre i els poseu a sobre de cada magdalena.

7. Fiqueu-ho al forn i que s'hi estiguin uns 20 minutets. Aneu controlant que no s'enrosseixin molt per sobre, si fos així, apagueu el grill.

Espero que us agradin tant com agraden a casa meva!!!

6 comentarios:

  1. Enhorabona!!! benvinguda a aquest món...plis posa la recepta...petonets

    ResponderEliminar
  2. Hola Mª José, gràcies per la benvinguda.
    Ara mateix us poso la recepta.

    ResponderEliminar
  3. Mercis!!!! m´ha encantat la copio amb el teu permís..petonets

    ResponderEliminar
  4. sí, és clar, copia-la! per això la comparteixo. espero que et surtin bones, ja m'explicaràs! Kiss

    ResponderEliminar
  5. Fan molt bona pinta, les provarem de fer. Tens una recepta gloriosa per fer la massa de xoco?

    Nice blog!!!

    Jordi

    ResponderEliminar
  6. gràcies pel comentari!
    la recepta de la massa de xoco seria bastant fàcil, o hi poses cacau en pols o fons una mica de nestlé postres i ho afegeixes a la massa!
    ja m'explicaràs!

    ResponderEliminar